Det er et godt system, siger Mikkel Chrone

Chrone’s Entreprenør & Anlæg ApS i Søndersø ser muligheder i Cats automatiske afretningssystem til mindre gravemaskiner

– Det har været supergodt at prøve at køre med det, og det er noget, vi kan få glæde af i hverdagen, siger Mikkel Chrone.

Afretning af jord, stabilgrus og sand bliver i stigende grad udført af gravemaskiner. Det er ofte en trættende og krævende opgave for maskinføreren.

Med Cat Grade autoafretning vil den erfarne maskinfører kunne arbejde mere effektivt og være mindre træt, når arbejdsdagen er slut. Og en maskinfører med mindre erfaring vil langt hurtigere komme igang med effektiv afretning. Og Mikkel Chrone blev inviteret til Skejby, så han bedre kunne vurdere mulighederne, inden han beslutter sig for et køb.

– Nu kan man så også sætte ikke så rutinerede maskinførere til at rette af. Det er et godt system, siger Mikkel Chrone.

Gravemaskiner med Cat Grade autoafretning er velegnet til alle, der vil arbejde effektivt og samtidigt formindske risikoen for nedslidning. Fx anlægsgartnere, brolæggere og entreprenører.

– Vi laver en del jord og betonarbejde, sokler og fundamenter, så til de opgaver vil vi kunne bruge autoafretning, siger Mikkel Chrone.

Chrones Entreprenør og Anlæg blev grundlagt i 2008. Firmaet løser opgaver for både private og erhverv i hele landet og beskæftiger i dag 13 medarbejdere.

Det er Zeppelins produktchef Anders Thomsen og produktspecialist Poul Halling, der – sammen med Sitech´s Mads Pontoppidan og Jens Krøyeberg – fortæller om og instruerer i brugen af Cat Grade autoafretning. De praktiske øvelser bliver suppleret med grillede pølser og kolde drikke.

Bestil demo her

#zeppelintagerdigihånden