Cat 301.8 minigravemaskinen gør et stort indtryk

Cat 301.8 minigravemaskine gør et stort indtryk (Se video længere nede)

– Tommelfingeren op herfra. Det har været en rigtig god proces, siger medindehaver og bygningskonstruktør Nicolai Kristensen, NiRo Totalbyg.

Firmaet har netop købt en ny 301.8 minigraver fra Cat med forlænget gravearm.

Besøg Zeppelin på Kloakmessen og se maskinen i virkeligheden.

NiRo-Totalbyg blev grundlagt i maj 2020 af mureren Ronni Thomsen og bygningskontruktøren Nicolai Kristensen. Firmaet er et moderne murer-, støbe- og entreprenørfirma med fokus på kvalitet og de små detaljer. Firmaet løser alle opgaver med vægt på godt håndværk og gennemtænkte løsninger, men specialiserer sig mere og mere i retning af fundamenter og etablering af sokler.

Derfor skal der nyt grej til…

– Når maskinen har den længere rækkevidde og gravedybde, så behøver du ikke flytte maskinen så tit. Jeg har kørt med forskellige mærker før, men jeg må sige, at det her er ”toppen af poppen”. Vi har haft en rigtig god dialog med sælgeren (Jakob Vester, red). Og der var ikke på noget tidspunkt pres på, for at vi skulle tage en hurtig beslutning. Vi fik ro til at tænke over tingene, siger Nicolai Kristensen.

På demo
Zeppelin Danmarks sælger hægtede trailer på bilen og smuttede afsted med maskinen, så NiRo Totalbyg kunne prøve den af i sit rette element.

– Vi fik den på prøve, så vi kunne teste den af på de opgaver, vi skulle bruge den til. Og det var en god oplevelse. Vi har følt os trygge hele vejen igennem, så vi købte maskinen, og vi bruger den rigtig meget, siger Nicolai Kristensen.

Se maskinen på Kloakmessen, 25. – 26. marts 2022
Den forlængede gravearm giver maskinen en rækkevidde på 493 cm og en gravedybde på 310 cm. Til sammenligning har standardmodellen en rækkevidde på 396 cm og en gravedybde på 257 cm. Udover maskinen kan du på vores stand også se Cat hamre og Cat Jordbor, som giver maskinen endnu flere anvendelsesmuligheder.

– Cat 301.8 er vores mest populære minigraver i 2 tons klassen, og med det udskydelige gravestick er det muligt at udføre de allerfleste mindre kloakopgaver og ledningsarbejder. Maskinen er med standard Tiltman S30/150 fæste, men alle andre fæstetyper til 2 tons klassen fra øvrige leverandører vil selvfølgelig være muligt at vælge. Med en Cat hammer, et jordbor og en skovlpakke vil man have et rigtig godt anvendeligt sæt lige til at læsse på traileren, siger produktspecialist Poul Halling, Zeppelin Danmark.

Få et tilbud – klik her