Entreprenør Ivan Bastrup køber Cat 908M gummihjulslæsser med ekstra brede flotation dæk

Entreprenør Ivan Bastrup køber Cat 908M gummihjulslæsser med ekstra brede flotation dæk
Ivan Bastrup her midt mellem firmaets to nye Cat maskiner

Nye små Cat maskiner til Entreprenør Ivan Bastrup Jakobsen.

Cat 908M gummihjulslæsser er leveret med ekstra brede flotation dæk, da maskinen bl.a. skal køre med en afretter. Desuden har Ivan Bastrup selv været med til at designe skovlen, for at få den tilpasset til hans specifikke ønsker og krav.

Ved samme lejlighed købte firmaet også en Cat 302 CR gravemaskine med Compacttilt tilrotator og ekstra kontravægt.
Entreprenør Ivan Bastrup Jakobsen ApS udfører jord-, kloak-, belægnings- og anlægsopgaver til private, landbrug, industri samt offentlige bygherrer. Desuden tilbyder firmaet vognmandskørsel af bl.a. div. maskiner og særtransport.

Der er ingen poster