Renner Pedersen Entreprise køber “nedrivnings-cat”

Renner Pedersen Entreprise køber “nedrivnings-cat”
Claus Renner klar til nye nedrivningsopgaver med firmaets nye Cat 323 gravemaskine med nedrivningsudstyr

Cat 323 gravemaskine klar til barske nedrivningsopgaver

Demonstratør Jens Melgaard har netop været forbi Renner Pedersen Entreprise´s nedrivningsprojekt ved Nykøbing Falster. Firmaet har købt en ny Cat 323 gravemaskine. Ved afleveringen af maskinen gav Jens Melgaard maskinfører Claus Renner en grundig demonstration og introduktion i blandt andet maskinens mange nye teknologier.

Maskinen skal primært bruges til nedbrydning. Maskinen er leveret med CW fæste, centralsmøring, håndfri walkie og stor high-presser og medium-presser kreds. Maskinen er tilpasset til de mange redskaber, som skal bruges på nedrivningsopgaver. Fx hammer, sortergrab, smasher/klipper og tiltskovl.

Renner Pedersen Entreprise er en familieejet entreprenørvirksomhed med speciale, knowhow og erfaring med total nedrivninger og miljøsaneringer. Firmaet holder til i Stubbekøbing.

Cat 323 på sit første nedrivningsjob ved Nykøbing Falster

 

Der er ingen poster