Gør som mange andre. Køb vores meget populære næste generations Cat 301.8 mini gravemaskine. Se den på Kloakmessen 23. – 24. Januar 2020.

Cat 301.8 – Køb den til kr. 1.985,00 ex. moms i månedlig ydelse. Inkl. Tiltman fæste og skovlpakke.

Kontakt os på 7025 2211 for at høre nærmere om betingelserne. Eller klik her og udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Fjern styrestængerne og kør Cat 301.8 med joystikket-kloakmessen 2020

Som noget helt nyt og banebrydende er joystick nu elektriske. Du kan justere både hastigheder og nemt og hurtigt indstille maskinen efter hvilken opgave, du laver. Med et enkelt tryk på en knap i det ene joystick kan du skifte om til at køre undervognen via venstre joystick og dozerbladet via højre joystick. Du kan endda afmontere kørepedalerne og derved få masser af benplads.

Cat 301.8 gravemaskinen leveres med funktioner, som du ikke får andre steder.

  • Joystickstyring
  • Aircondition (tilvalg)
  • Vippebar kabine
  • DAB radio
  • Affjedret sæde
  • Bluetooth opkobling

Vil du have et tilbud? Så klik her og udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

KOMFORT OG KONTROL
Joystick og cruise control gør det nemmere og hurtigere at manøvrere og flytte maskinen.

KVALITET OG EFFEKTIVITET
Næste generation mini gravemaskiner tilbyder lavere ejer- og maskinføreromkostninger. Du skal nu bruge mindre tid og færre penge på service og reparationer. Den nye produktlinje er en investering i både kvalitet og effektivitet.

HØJ YDELSE
De mange funktioner gør mini gravemaskinerne til de bedste i klassen, når det kommer til produktivitet og ydelse. Du kan justerere hydraulik og hastigheder, så de passer til dig og de opgaver, du laver. Næste generations mini gravemaskiner leverer op til 20% højere ydelse med det samme brændstofforbrug.

SERVICE HAR ALDRIG VÆRET NEMMERE
Vi har forbedret adgangen til maskinens servicepunkter. På 1-2 tons maskinerne betyder den vippebare kabine, at du på få minutter har adgang til alle maskinens vitale dele. Service og vedligeholdelse har aldrig været nemmere.

Læs mere om Cat 301.8 – klik her