BAUMA 2019: Til dato Cats største produktlancering af nye mini gravemaskiner

Bauma 2019: Cat udstiller 64 maskiner

Caterpillar og den tyske Cat forhandler, Zeppelin udstiller en lang række Cat maskiner, teknologier og serviceløsninger på Bauma, 8. – 14. april 2019.

Men du kan også møde Pon Equipment Danmark på messen. Vi er repræsentereret med sælgere, produktspecialister og servicespecialister fra mandag til fredag. Du finder os i hal B6 på Zeppelins 9.000m2 store stand. Standnr. 104 -106: 

Her udstiller Caterpillar 64 maskiner. Det største antal nogensinde. 20 af maskinerne er helt nye på markedet, og det er Cats største produktlancering af nye mini gravemaskiner til dato.

SE OGSÅ: Kampagne på eftersyn af aircondition/AC anlæg.

Cat har spurgt kunderne
Cat har lavet en omfattende undersøgelse, hvor kunderne er blevet spurgt om, hvad de vægter højest ved en mini gravemaskine. Brugernes feedback resulterer nu i, at Cat introducerer en lang række mindre gravemaskiner baseret på brugernes ønsker og behov.

Se også: Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få automatisk besked, når vi har nyt til dig

Next generation gravemaskiner i 1-2 tons klassen, der giver optimal sikkerhed, høj førerkomfort og stor alsidighed i opgaveløsningen. Alle med elektrisk joystik styring og vippebar kabine. Derudover også stick steer og cruise control og air condition (ekstra udstyr).

Cat 301.8 – Next Generation

Cat 308 CR, 309 CR og 310. Tre nye next generation gravemaskiner i 7-10 tons klassen, som giver mange nye muligheder.

Også nye Next generation dozere og større gravemaskiner
Cat D6 XE dozer next generation. Med opdaterede teknologier, som sikrer høj og effektiv ydelse. Op til 35% mere brændstofeffektiv end forgængeren.

Cat D6XE dozer – NEXT GENERATION

Cat 330 og 336 next generation gravemaskiner. Udstyret med integreret Cat Connect Teknologi, som forbedrer effektiviteten med op til 45 procent og nedsætter brændstofforbruget med op til 20 procent sammenlignet med tidligere modeller.

Maskinovervågning

Caterpillar sætter også fokus på maskinstyring. Det er bedre at forebygge end at helbrede, og det kræver, at du har permanent indsigt i din maskines tilstand. Og det gælder hele din maskinpark. En tidlig advarsel kan spare dig for fordyrende driftsomkostninger og er direkte medvirkende til at undgå, at din maskine står stille. Caterpillar vil fx demonstrere, hvordan du:

  • Får hurtig og nem adgang til maskindata
  • Får hurtigt overblik over alle dine maskiner
  • Overvåger brændstofniveau og -forbrug
  • Ser fejlkoder og resultater af olieanalyser
  • Holder styr på, hvor maskinerne kører. Og meget mere.