Cat maskiner på Hanstholm Havn

Cat entreprenør maskiner på Hanstholm Havn

Aarsleff udvider Hanstholm Havn med store og kraftfulde Cat maskiner. Danmarks største gravemaskine er sat på opgaven. En Cat 6015B på 210 tons og med en rækkevidde på 35 m. SE VIDEO NEDERST I ARTIKLEN.

Den slår følgeskab med 3 stk. Cat 745 dumpere, 2 stk. Cat 390F LRE gravemaskiner, 1 stk. Cat 349E gravemaskine, 1 stk. Cat 980K Block-handler og 1 stk. Cat 972K læssemaskine. Samlet set cirka 320 tons af Aarsleff´s egne Cat maskiner.

Svendborg Uddybning er også til stede på projektet med deres Cat 390 gravemaskine opbygget som ”en sejlende” gravemaskine på et skib.

Læs også: Hvad er din holding til løbende vedligeholdelse og service

Udvidelsen gør det muligt for endnu større industritrawlere at anløbe havnen. Men udvidelsen betyder også, at den nye havn gerne skulle stå der om 100 år. Aarsleff bygger blandt andet molen op af elementer med en vægt fra 15 tons og helt op til 33 tons for at sikre havnen mod fremtidens vejrforhold. Vejrforhold som allerede nu er meget barske. Hanstholm Havn´s placering gør den formentlig til den mest udsatte havn i hele Danmark.