Vi afslører en Danmarkspremiere på E&H. Vil du være med?

Når E&H slår dørene op, vil du samtidigt åbne døren ind til en helt ny og næsten magisk verden på vores stand. Cat 323 – som er en af de nye generationer af gravemaskiner – får Danmarkspremiere under messen. Og det markerer vi på behørig vis. DELTAG I VORES KONKURRENCE OG VIND LÆKRE CAT STØVLER, POWERBANKS, PARAPLYER OG KASKETTER. LÆS MERE LÆNGERE NEDE I ARTIKLEN.

Hvad der helt præcist kommer til at ske på standen for at markere den nye gravemaskines indtog i Danmark, holder vi lidt for os selv som en anden tryllekunstner, der ikke afslører sine tricks på forhånd. Det må du opleve på standen, de dage messen kører. Kommer du…?

Til gengæld åbner vi  gerne døren på klem, når talen falder på det gennemgående tema under messen.

Og det er teknologi.

Cat 323 med integreret vejesystem

Som om alting er magisk
Scenen er sat, og når tæppet går op, vil du opleve, at de udstillede maskiner er spækket med teknologi. Og det gælder ikke mindst også for den nye Cat 323. Maskinen har indbygget vejesystem, og med mulighed for eksempelvis 3D grade assist og sving assist samt e-fence så tilbyder gravemaskinen en helt ny og unik maskinfører-oplevelse. Med øget sikkerhed, højere produktivitet og lavere driftsomkostninger. Den nye teknologi kan virke næsten magisk og uvirkelig på dig. Ikke desto mindre er det den nye og sande virkelighed om Cats næste generation af gravemaskiner.

– Alt det og meget mere kan du høre meget mere om på vores stand. Men vi holder også hver dag et 20 minutters oplæg i E&H messens såkaldte Førerhus. Her præsenterer vi mange af de nye moderne teknologier, der er integreret i de kommende gravemaskiner fra Cat, siger produktchef Bo Mikkelsen, Pon Equipment.

Konkurrence
Er du dagens mest effektive maskinfører? Prøv kræfter med vores vippespil med vores Cat 302.7. Vi trækker også lod om 100 Cat kasketter, 10 Cat powerbanks og 30 Cat paraplyer.

Ny kundeportal
Hvor kører maskinerne? Hvor mange timer har de kørt? Hvornår skal de have det næste serviceeftersyn? Også det får et slag med tryllestaven, som i det her tilfælde hedder MY.CAT.COM. En helt ny kundeportal, hvor du én gang for alle kan skabe dig et overblik over ALLE dine maskiner. Ét sted. Med ét log-in. I et særligt telt på Pon Equipments stand fortæller serviceafdelingen, hvad du får ud af at bruge my.cat.com.

my.cat.com giver dig overblikket

Teknologi er ikke en illusion
Som entreprenør handler det om at få lavet mest muligt for så få udgifter som muligt. Men det er lettere sagt end gjort. Og for nogen måske ligefrem en illusion. Men vi løfter på E&H sløret for, hvordan det lader sig gøre.

– Der er mange faktorer, der kan påvirke produktivitet og effektivitet. Det kan være tomgangstid, køreteknik, valg af udstyr, konfiguration af maskinen og især hvilken teknologi, man benytter sig af. Vi vil vise, at vi er der for dig. At vi er i øjenhøjde med dig. Eller rettere i ”jordhøjde”. Og vi kommer til at demonstrere teknologierne i de udstillede maskiner både på demo-området og på vores egen stand. Begge steder kan du prøvekøre vores maskiner. Samtidigt stiller vi også med hele vores salgs- og service set-up, så du kan komme ind og hilse på både maskinsælgere, værkstedsformænd, reservedelssælgere og produktspecialister, siger salgs- og marketingdirektør, Michael Bahn Jørgensen.

CAt 930M Hos Gads Maskinstation

Tour de Maskinstation
I april og maj måned har vi stillet vores Cat 930M læssemaskine gratis til rådighed for en række maskinstationer i Danmark. Turneen slutter på E&H. Kommer du forbi Pon Equipments stand, så tag et billede af maskinen til de sociale medier, og du deltager herefter i lodtrækningen om Cat kasketter og Cat powerbanks.

Vi ses på E&H 14. – 16. juni! Standnr. 0810.