Arkil udvider med ni nye Cat maskiner

Entreprenørkoncernen Arkil investerer igen i nye Cat maskiner. En kombination af pris, kvalitet og et længerevarende og tillidsfuldt forhold til Pon Equipment som leverandør fik handlen til at falde på plads.

Når Arkil kigger efter nye maskiner, vurderer virksomheden, hvordan leverandøren lever op til de krav, som Arkil stiller.

– Vi valgte disse maskiner ud fra en kombination af pris og kvalitet. I forhold til kvalitet kigger vi både på maskinens fysiske egenskaber, den teknologiske udvikling, miljøpåvirkningen, og ikke mindst den komfort maskinen yder for maskinføreren, siger Jan Schmidt, teknisk direktør, Arkil

Længerevarende relationer spiller en hovedrolle

Arkil går efter de langvarige samhandelsrelationer, fordi virksomheden tror på, at det er med til at sikre den service, de ønsker, og når de har brug for den.

– Det er af stor værdi for os, at leverandørerne kender os som virksomhed og vore specielle ønsker og krav. Det sikrer færre misforståelser, og mindsker risikoen for konflikter, og det har naturligvis været med inde i billedet, da vi valgte de nye Cat maskiner, siger Jan Schmidt.

Maskiner købt med serviceaftaler

Ni nye Cat maskiner på vej til Arkil

For som så mange andre i branchen betyder udgifter til reparationer og vedligeholdelse rigtig meget for produktiviteten og dermed indtjeningen. Og for at minimere den del, købte Arkil alle maskinerne med serviceaftale.

– Ud fra en samlet kalkule af, hvordan vi drifter vores maskiner bedst og billigst, så er det en fordel for os med serviceaftaler i stedet for ad hoc bestillinger, siger Jan Schmidt.

Maskinfakta:

  • 2 stk. Cat 323F CGC gravemaskine med Engcon EC226 med gribeklo, ePS-sensor og MIG2 joystik
  • 3 stk. Cat 308E2 gravemaskine (2 stk. med Engcon EC209 + skovlpakke samt 1 stk. med fæste + skovlpakke)
  • 2 stk. Cat 908M læssemaskiner med skovl, Engcon hydrauliske pallegafler og Tuchels kost
  • 1 stk. Cat 938M læssemaskine med skovl, pallegafler og Tuchels Gigant kost
  • 1 stk. Cat 302.4D gravemaskine med Engcon EC204 + skovlpakke