Vil du undgå uventet nedbrud og en masse bøvl? Så tegn en serviceaftale

Vil du undgå uventet nedbrud og en masse bøvl? Så tegn en serviceaftale.

Hvis du har mistet overblikket over, hvor mange timer din maskine har kørt, eller hvornår den sidst har været til service, så tegn en serviceaftale på din Cat maskine.  Så lover vi at holde øje med, hvad din maskine har brug for, og hvornår du skal bruge det.

Med en Level 4 aftale udfører vi service på din maskine en gang årligt. Service omfatter blandt andet kontrol, justering, smøring, filter- og olieskift, jf. instruktionsbogen samt filtre og olie, herunder olie til evt. hydrostatisk fremdrift på gummihjulslæssere.

Er din maskine kategoriseret til at få udført lovpligtigt hovedeftersyn, klarer vi også det én gang årligt. Det sker samtidigt med et servicebesøg.

Rabat på arbejdsløn og reservedele

Vi hjælper med maskinovervågning og giver dig online adgang til vores VisionLink, hvor du kan følge med i blandt andet antal kørte timer, brændstofforbrug og fejlmeldinger på din maskine.

Service omfatter blandt andet kontrol, justering, smøring samt filter- og olieskift

Hvis du opretter en serviceaftale tilbyder vi dig 10% rabat på montørløn og Cat reservedele.

Du har også mulighed for at vælge en løsning, hvor du sikrer dig en fast pris på dit service – uanset hvad der skal laves. Din faste Level 5 kontrakt sikrer dig en fast timepris på reservedele og arbejdsløn ved service og reparationer.

Læs her hvorfor entreprenør Peter Jensen har tegnet en serviceaftale: Med en serviceaftale holder maskinen længere

Ring til os på 2118 3171 og få en snak om, hvad der vil være den bedste løsning for dig.