PV Udlejning udvider med nye maskiner og på nye markeder

PV Udlejning udvider med nye maskiner og på nye markeder

Peter Vest, der stå bag virksomheden PV Udlejning, har været selvstændig i godt 20 år. De mange år som selvstændig har dog ikke taget pusten fra Peter Vest. Den driftige og initiativrige 42 årige virksomhedsejer jagter konstant nye måder, der kan udvikle forretningen.

Senest er det blevet til en ny afdeling i Ystad i Sverige i 2015, ligesom maskinparken udvides yderligere i løbet af foråret 2016. En bestyrelse er også blevet etableret.

I forvejen har vi ni Cat Skid Steer minilæssere, men snart kommer der to nye til. Vi udlejer fast vores Cat Skid Steers maskiner til NCC Roads, og de er meget tilfredse. Særligt også efter, at vi har indført, at deres maskinførere ringer direkte til mig, hvis der skulle opstå et problem, siger Peter Vest.

Sikker i drift
NCC Roads benytter Cat Skid Steer minilæsserne til opfejning af opfræst asfalt og med den monterede hydrauliske hammer derudover til at fjerne de rester af asfalt, som fræseren ikke kan fjerne tæt inde ved kantstenene.

For PV Udlejning er det vigtigt at holde maskinparken opdateret. Cat Skid Steer minilæsserne bliver udskiftet efter 36 måneder og er altid købt med en serviceaftale. Men hvorfor?

-Jamen, simpelthen fordi, jeg så ikke pludseligt får nogle uforudsete udgifter. Jeg har også vished for, at maskinerne er sikre i drift og ikke bryder ned. Det er jo også det, jeg bliver målt på hos mine kunder. Hvis jeg lejer noget ud, der går i stykker hvert andet øjeblik, så har jeg ikke de kunder ret længe, siger Peter Vest.

Cat maskiner giver tryghed
Peter Vest slår fast, at godt nok lejer han maskiner ud, men han sælger i lige så grad også tryghed.

– Vi sætter altid kunden i centrum. Og til det hører absolut, at kunden skal føle sig tryg. Han skal vide, at den maskine, han lejer, er i orden. Og den sikkerhed og tryghed kan jeg tilbyde med en Cat. Og jeg ser det sådan, at vi er sammen om det her, Caterpillar og jeg. Som et team. Vi er afhængige af hinanden for at kunne lykkes sammen, lyder det fra Peter Vest.

Sørger selv for transporten
Peter Vest startede oprindeligt som selvstændig vognmand. I 2008 stiftede han PV Udlejning. I 2012 etablerede han en ny afdeling i Hillerød og senest i 2015 altså endnu en afdeling i Sverige. Ud over maskinudlejning udgør udlejning af skurvogne og toiletvogne den anden store del af virksomhedens forretningsområde. Læg dertil otte lastbiler til transport af al virksomhedens udlejningsmateriel.

– Jeg har valgt at have mine egne lastbiler. Det kan godt være, at det er dyrere end at bruge en ekstern vognmand, men på den anden side giver det vores virksomhed en kæmpe fleksibilitet. Jeg kan aflevere materiellet på det tidspunkt, jeg har aftalt med kunden, uden at være afhængig af andre. Og det er et godt konkurrenceparameter, fordi kunden får en god oplevelse af, at jeg leverer til tiden, siger Peter Vest.

Fakta om Cat Skidsteer minilæsser:

Lukket overtrykskabine med glasdør. Stage IIIB motor med partikelfilter.Regenererer automatisk (omdrejninger stiger). Heavy duty batteri 1000 cca. Rotorblink.Joystickstyring med proportionale rullekontakter. Work Tool elstik. Elektrisk hurtigskifte. Hydrostat med anti stall funktion. Fodspeeder kan reducere brændstofforbrug og støj. Håndgas med deccellerator funktion. Product Link PL422. 2 speed. Cd radio med bluetooth. Bakkamera. Farvemonitor